Tavlor

När det gäller inredning så spelar konsten man har i sitt hem stor roll. Ofta har man en tavla i varje rum och varje tavla måste ju matcha den övriga inredningen. Att köpa en stor tavla kräver lite eftertanke och att man funderar igenom vilken typ av motiv och färg man vill ha på tavlan. Den kommer ju trots allt att sitta synlig så att man ser den varje dag! Även om man naturligtvis kan plocka ned sin tavla så har man ju ändå köpt den för att man vill ha den uppe synligt. 

Har man en stor, tom väggyta är det praktiskt att inreda den med en stor tavla. Det funkar naturligtvis bra med flera, mindre tavlor också, men valet blir enklare med bara en stor tavla. Då slipper man välja flera motiv och ta hänsyn till hur de fungerar ihop och matchar varandra. Samtidigt ser det stilrent och cleant ut med endast en stor tavla på väggen som får dominera rummet och den tomma ytan. 

https://mynewart.se/stora-tavlor kan du hitta din egen stora tavla i flera olika stora storlekar. Vi erbjuder tavlor i flera olika motiv i storlekar upp till över två meter i bredd. Varför inte ett djurmotiv eller en världskarta i abstrakt form?

Matilda Olsson