Jag är specialiserad på grön kost och näring, jobbat i storkök, restaurangkök och med catering i egen regi. Drivit kursgård där jag stått för maten i 25 år, alltid med fokus på energigivande och näringsrik mat. Viktigt är det att alla gäster alltid känner att dom är sedda, hörda och kan få njuta av riktigt bra mat på flera vis.
Jag är pescetarian och hanterar därmed och helst inte kött eller fågel. Undviker helst halvfabrikat och ägnar timmar och åter timmar åt att ta fram god och näringsrik mat till mina familjemedlemmar som är minst sagt kräsna,
När jag tänker på mat vill jag ha den både vacker och välsmakande. Ögat behöver sitt. Gommen behöver dels grundsmaker men också att få bli överraskad och där har vi som jobbar med grön mat verkligen en utmaning då förväntningarna på vegetarisk, vegansk mat och specialkost verkligen å ena sidan är väldigt låg men också väldigt hög ibland.
Jag frilansar ibland och du kan hyra in mig som konsult i ditt traditionella kök för att göra menyn lite grönare, utbilda personalen i grön mat alternativt specialkost eller om du vill starta upp en restaurang från början med härliga gröna alternativ. Kanske vill du bara ha ett enda veganskt och hållbart alternativ eller så vill du sätta menyn för festivalmatvagnen. Vad du än behöver i denna kategori så är jag rätt person! Jag lär dig om kryddor, hur du ska kombinera smaker och råvaror och hur du ska få de gröna kunderna att vilja återkomma gång på gång. Boka ett inledande möte med mig! Maila carolalindoffice@gmail.com