Då jag inte håller kurser och utbildningar på samma sätt längre och efterfrågan ändå finns kvar, har jag bestämt mig för att restaurera och publicera mina kursmaterial.
Vem som helst kommer att kunna köpa alla kursmaterial, arbeta med dom själv eller engagera mig som kursledare IRL eller online.
Nedan finns länkar till aktuella böcker och andra publikationer.

Lyckas i köket är en enkel matguide som ger dig massor av information och inspiration. Enkelt eller krångligt, välj själv, med denna matguide kommer du att skapa och kombinera, smaker, texturer och livsmedel som aldrig förr.
Jag har hållit nere på bilder och grafik för att det ska bli billigare för dig att skriva ut. En enkel matguide helt enkelt!
Detta häfte är ett utdrag ur en bok om mat som jag jobbat på i många år och ”aldrig blir klar med”, kanske händer det en dag, om inte kommer jag att publicera lite olika utdrag på detta viset för att göra materialet tillgängligt.
Man kan också använda detta material i en matlagningskurs som underlag för texturer och smaker.
Kommande böcker som är på gång:
Funktionella hästar, del 2
Lågaffektivt Perspektiv & metodik
Hovkartan – Hela hästen
Ansiktsmassage för hästen
Rötter & Stjärnor